Вести
час
 • Стартува доградбата на ПООУ.„Ванчо Китанов“ во с.Црник
 • Едукација, дружба, забава на Вело настанот во Пехчево
 • Младите љубители на велосипедизмот ќе имаат шанса да бидат дел од еко настанот „Вело – родео“
 • Јавен оглас – до ,,крајни корисници,, за користење на услугите од проектот “За инклузивна општина Пехчево 2020 – 2021” и “За инклузивна општина Пехчево 2020 – 2021 СДЦ”
 • Дневен ред на триесет и втора седница на Советот на општина Пехчево
 • Започна изградбата на улиците „Бел камен“ и „7 Септември“ во Пехчево
 • Пехчево ќе биде домаќин на пинг понгарскиот камп „Пехчево 2020“
 • Јавен повик до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско – корисна работа – СДЦ Компонента
 • Јавен повик до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско – корисна работа
 • Наредната недела започнуваат градежните работи за изграба на улица во село Црник
 • Улиците „Бел Камен“ и „7ми Септември“ во Пехчево ќе добијат нов лик
 • Соопштение за јавноста – Третирање на возрасни комарци на територијата на општина Пехчево
 • Дневен ред на триесет и првата седница на Советот на општина Пехчево
 • Известување во врска со кучињата скитници на територија на Општина Пехчево
 • ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ЈАВНА АНКЕТА по Предлог Детален Урбанистички План Панорама, општина Пехчево за планскиот период 2020 – 2025
 • Дневен ред на триесетата седница на Советот на општина Пехчево
 • Градоначалникот Тренчовски изврши увид во досегашниот тек на изградбата на улиците во село Робово
 • Извршена е целосна реконструкција на внатрешноста на ООУ.„Ванчо Китанов“ и подрачните училишта во Општина Пехчево
 • Потпишан договорот за реконструкција на Црнодолски водопад на Туристичката населба Равна река во Пехчево
 • Во пехчевското село Робово започна изградбата на улицата бр.2, а се врши и доградба на трпезарјата на детската градинка во Пехчево

Вести

Стартува доградбата на ПООУ.„Ванчо Китанов“ во с.Црник

Денес, со официјално воведување во работа на изведувачот “ Градежник ИНГ ” – Берово, во село Црник започна реализацијата на проектот Доградба на ПООУ (подрачното општинско основно училиште) Ванчо Китанов. Со реализацијата на овој прое... Повеќе

Општина Пехчево © 2013 - Сите права се задржани.

Изработил Сашко Павловски