Вести
час
 • Пехчево доби готова техничка документација за реконструкција на улици во должина од три километри
 • Во Пехчево почнаа подготовки за празникот Богојавление – Водици
 • Здравје, љубов, ширење милост, живот со радост и среќа посакува градоначалникот Тренчовски по повод новогодишните празници
 • Новогодишни пакетчиња од градоначалникот Тренчовски за децата со посебни потреби
 • ОБЈАВА број 01/2019 за отуѓување на градежно земјиште за изградба на комунална супраструктура Е2-фотоволтавична централа
 • „Новогодишна бајка“ во организација на Матична библиотека „Кочо Рацин“ – Пехчево
 • Изгласан буџетот на Општина Пехчево за 2020 година
 • Заменик амбасадорот на Швајцарија Н. Е. Стефан Томаџан и претставници од Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП) во работна посета на Пехчево
 • Општина Пехчево се приклучува во утрешната еко-акција „Администрацијата чисти“
 • Дневен ред на дваесет и шеста седница на Советот на општина Пехчево
 • Јавен повик за поддршка на старт-ап бизниси за развој на еко-туризам и промоција на Источен плански регион како туристичка дестинација
 • Отчет – Две години градоначалник на општина Пехчево Драган Тренчовски
 • Привршуваат градежните работи за реконструкцијата на внатрешноста на училиштето во село Црник
 • ЈАВЕН КОНКУРС за избор на директор на ЈКП „Комуналец“ – Пехчево
 • Повик за поднесување на понуди – Доградба на трпезарија на детска градинка 7-ми Септември,Изградба на дел од селска улица бр.1,бр.2 с.Умлена и Изградба на дел од селска улица бр.1 и бр.2 село Робово
 • Дневен ред на дваесет и пета седница на Советот на општина Пехчево
 • Одражана интерактивна настава со учениците од прво до четврто одделение во село Црник
 • Известување за прекин со испорака на електрична енергија
 • Општина Пехчево го подобрува квалитетот на јавните услуги
 • Општина Пехчево ќе биде прва општина со сертификат по PЕFC стандарди за шумско стопанската единица ,,Малешевски Планини I”

Вести

Пехчево доби готова техничка документација за реконструкција на улици во должина од три километри

Општина Пехчево се најде на листата од 35 општини, кои добија готова проектна документација за реконструкција на улици и патишта. Во рамки на Проектот за подобрување на општински услуги (МСИП), преку Министерството за финансии, а со поддршк... Повеќе

Општина Пехчево © 2013 - Сите права се задржани.

Изработил Сашко Павловски