no comments

Ден на ослободувањето на Пехчево

На 7 Септември секоја година Пехчево ја прославува годишнината од ослободувањето, кога борците на 4-тата Македонск
read more...
no comments

Фестивал на дувачки оркестри – Пехчево 2016

Во чест на празникот Павловден, општина Пехчево традиционално продолжува да го организира Фестивалот на дувачки о
read more...

Општина Пехчево © 2013 - Сите права се задржани.

Изработил Сашко Павловски