Вести
час
 • Одлука за не спроведување на стратегиска оцена за планскиот документ ЛУПД за поставување на фотоволтаични панели за производство на електрична енергија
 • Годишно собрание на пехчевското здружение на пензионери
 • Известување за прекин со испорака на електрична енергија
 • Во Пехчевските села Робово и Умлена деновиве ќе започне реконструкцијата на четири улици, а ќе се изврши и доградба на трпезарија во детската градинка во Пехчево
 • Р Е Ш Е Н И Е – За назначување на ВД директор на ЈКП Комуналец Пехчево
 • Р Е Ш Е Н И Е – За разрешување на директор на ЈКП Комуналец Пехчево
 • Р Е Ш Е Н И Е – За поништување на Јавен оглас за избор на директор на ЈКП Комуналец Пехчево
 • Известување за одговорно користење на водоснабдителниот и канализациониот систем
 • Одлука за не спроведување на стратегиска оцена за планскиот документ ЛУПД за поставување на фотоволтаични панели за производство на електрична енергија
 • ОБЈАВА број 01/2020 за отуѓување на градежно земјиште за изградба на комунална супраструктура Е2-фотоволтавична централа
 • Дневен ред на дваесет и седма седница на Советот на општина Пехчево
 • Пехчево доби готова техничка документација за реконструкција на улици во должина од три километри
 • Во Пехчево почнаа подготовки за празникот Богојавление – Водици
 • Здравје, љубов, ширење милост, живот со радост и среќа посакува градоначалникот Тренчовски по повод новогодишните празници
 • Новогодишни пакетчиња од градоначалникот Тренчовски за децата со посебни потреби
 • ОБЈАВА број 01/2019 за отуѓување на градежно земјиште за изградба на комунална супраструктура Е2-фотоволтавична централа
 • „Новогодишна бајка“ во организација на Матична библиотека „Кочо Рацин“ – Пехчево
 • Изгласан буџетот на Општина Пехчево за 2020 година
 • Заменик амбасадорот на Швајцарија Н. Е. Стефан Томаџан и претставници од Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП) во работна посета на Пехчево
 • Општина Пехчево се приклучува во утрешната еко-акција „Администрацијата чисти“

Вести

Одлука за не спроведување на стратегиска оцена за планскиот документ ЛУПД за поставување на фотоволтаични панели за производство на електрична енергија

Врз основа на член 65 став (6) од Законот за животната средина („Службен весник на Република Македонија” бр. 53/05, 81/05, 24/07, 159/08, 83/09, 48/10, 124/10 и 51/11), Општина Пехчево, на ден03.02.2020 година, донесе   Одлука за... Повеќе

Општина Пехчево © 2013 - Сите права се задржани.

Изработил Сашко Павловски