Вести
час
 • Со реконструкцијата на внатрешноста во ООУ.„Ванчо Китанов“ се создаваат современи услови за настава во Пехчево
 • ЈАВЕН ПОВИК до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско – корисна работа
 • Одлука за избор на кандидат за унапредување на административен службеник по интерен оглас
 • Јавен повик до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско – корисна работа
 • Интерен оглас за унапредување на административен службеник во ЈКП ,,Комуналец”-Пехчево
 • Општина Пехчево и општина Берово реализираат градежни активности за тампонирање на полскиот пат помеѓу населените места с.Робово и с.Мачево
 • Општина Пехчево доби средства од Програмата за рамномерен регионален развој за 2019 година
 • Се интензивираат работите за изведба на дел од Ул. “1” во индустриската зона ЧУКАТА во Пехчево
 • Интерен оглас за унапредување на административен службеник во ЈКП„Комуналец“ – Пехчево
 • Повик за поднесување на понуди Република Северна Македонија Проект за подобрување на општинските услуги – МСИП MSIP2-NCB-010-19
 • Еко – манифестација за најмладите кои на несекојдневен начин и преку креативност ќе развиат позитивни еколошки навики
 • АГЕНДА – Фестивал на дувачки оркестри Пехчево 2019
 • Десет дена до стартот на најголемата забава во Малешевијата-Фестивалот на трубите
 • Одлука за донесување на Урбанистички план за село Спиково
 • Одлука за неспроведување на стратегиска оцена за плански документ ЛУПД за Спортски центар
 • Ален Исламовиќ ќе биде главна ѕвезда на Фестивалот на дувачки оркестри Пехчево 2019
 • Дневен ред на осумнаесетата седница на Советот на општина Пехчево
 • Известување во врска со кучињата скитници на територија на Општина Пехчево
 • Известување до граѓаните: Еднодневна вежбовна активност со боево гаѓање од страна на полициски службеници
 • Во Пехчево се одржа информативна сесија за можностите за обука и активација на пазарот на труд

Вести

Со реконструкцијата на внатрешноста во ООУ.„Ванчо Китанов“ се создаваат современи услови за настава во Пехчево

Градоначалникот на Општина Пехчево, Драган Тренчовски, денес го посети општинското основно училиште Ванчо Китанов, и заедно со директорката Добрила Јовевска извршија увид каде во моментот се работи на реконструкција на внатрешноста на учили... Повеќе

Општина Пехчево © 2013 - Сите права се задржани.

Изработил Сашко Павловски