Вести
час
 • ЈАВЕН ПОВИК до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско – корисна работа
 • Одлука за избор на кандидат за унапредување на административен службеник по интерен оглас
 • Јавен повик до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско – корисна работа
 • Интерен оглас за унапредување на административен службеник во ЈКП ,,Комуналец”-Пехчево
 • Општина Пехчево и општина Берово реализираат градежни активности за тампонирање на полскиот пат помеѓу населените места с.Робово и с.Мачево
 • Општина Пехчево доби средства од Програмата за рамномерен регионален развој за 2019 година
 • Се интензивираат работите за изведба на дел од Ул. “1” во индустриската зона ЧУКАТА во Пехчево
 • Интерен оглас за унапредување на административен службеник во ЈКП„Комуналец“ – Пехчево
 • Повик за поднесување на понуди Република Северна Македонија Проект за подобрување на општинските услуги – МСИП MSIP2-NCB-010-19
 • Еко – манифестација за најмладите кои на несекојдневен начин и преку креативност ќе развиат позитивни еколошки навики
 • АГЕНДА – Фестивал на дувачки оркестри Пехчево 2019
 • Десет дена до стартот на најголемата забава во Малешевијата-Фестивалот на трубите
 • Одлука за донесување на Урбанистички план за село Спиково
 • Одлука за неспроведување на стратегиска оцена за плански документ ЛУПД за Спортски центар
 • Ален Исламовиќ ќе биде главна ѕвезда на Фестивалот на дувачки оркестри Пехчево 2019
 • Дневен ред на осумнаесетата седница на Советот на општина Пехчево
 • Известување во врска со кучињата скитници на територија на Општина Пехчево
 • Известување до граѓаните: Еднодневна вежбовна активност со боево гаѓање од страна на полициски службеници
 • Во Пехчево се одржа информативна сесија за можностите за обука и активација на пазарот на труд
 • ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО ГРАЃАНИТЕ ДА НЕ ПАЛАТ ОГАН НА ОТВОРЕН ПРОСТОР И НА НЕОБЕЗБЕДЕНИ МЕСТА

Вести

ЈАВЕН ПОВИК до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско – корисна работа

Врз основа на Договорот за соработка помеѓу Агенцијата за вработување на РСМ (АВРСМ), Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП)  и општина Пехчево, Оперативниот план за активни програми и мерки за вработување и услуги на пазарот на т... Повеќе

Општина Пехчево © 2013 - Сите права се задржани.

Изработил Сашко Павловски