Вести
час
 • Известување до граѓаните да обезбедат достапност до водомерите за евидентирање на фактичката состојбата
 • ЈАВЕН ПОВИК до доверителите на Општина Пехчево и доверителите на единките корисници основани од Општина Пехчево, од областа на образованието, култура, детската и социјалната заштита за пријавување на доспеани, а неплатени побарувања
 • Покана за информативен настан – Презентација на Планот за економски раст на Владата
 • Жителите на село Црник задоволни од досегашните активности на градоначалникот Тренчовски
 • Сопштение до граѓаните на Општина Пехчево: Сите диви приклучоци на вода да ги пријават во просториите на ЈКП „Комуналец“
 • Туристичката населба Равна река во Пехчево добива канализационен систем и пречистителна станица за отпадни води
 • Во Пехчево ќе се гради улицата „7 Септември“ со пари од државниот буџет
 • Одбележан месецот на книгата во пехчевската градинка 7 Септември
 • Оглас за продажба на 7 градежни парцели на Туристичката населба – Равна река
 • Промовирање на читањето преку размена на книги во Пехчево
 • Со низа активности започна одбележувањето на месецот на книгата во Пехчево
 • Пехчево доби фестивалска сцена и туристичко-информативен центар
 • Во Пехчево работилница за подигање на свеста за заштитените подрачја
 • Градоначалникот Тренчовски организираше прием на дечињата од градинката по повод Светска недела на детето
 • Започна реконструкцијата на улицата во село Црник
 • Денес официјално отпочна со работа Едукативниот центар за зачувување на природата во с.Негрево
 • Дневен ред на дванаесета седница на Советот на општина Пехчево
 • Наредната недела започнува реконструкцијата на улицата од подрачното општинско училиште до центарот на село Црник
 • Општина Пехчево ќе ја обновува патната инфраструктура во селата Умлена,Робово,Црник и Панчарево
 • Пехчево денес слави 74 години од ослободувањето

Вести

Известување до граѓаните да обезбедат достапност до водомерите за евидентирање на фактичката состојбата

Почитувани сограѓани, ЈКП.„Комуналец“ – Пехчево ги известува сите правни и физички лица кои имаат потрупани, заклучени или недостапни водомери за читање, за истите да обезбедат достапност за евидентирање на фактичката состојба во нај... Повеќе

Општина Пехчево © 2013 - Сите права се задржани.

Изработил Сашко Павловски