Вести
час
 • Со подароци од книга и цвет на верните читатели од Пехчево одбележан Светскиот ден на книгата и авторското право 23 Април
 • „Спортот и семејните вредности“ – многу дружба и задоволни семејства во Спортската сала „Македонски Бранители“ – Берово
 • Започна уредувањето на шест пешачки улици со бехатон плочки во градот Пехчево
 • Започна наставата во реконструираната стара училишна зграда во Пехчево
 • Хотел „Гогов“ и Општина Пехчево со заеднички изложбен дел на Меѓународниот саем за туризам “Скопје травел маркет”
 • Започна изградбата на Пензионерски клуб во Пехчево
 • Со засилено темпо се подновуваат улиците низ Пехчево
 • Инфо ден во Пехчево за користење средства од ИПАРД програмата
 • Покана за манифестацијата „Априлијада 2017“
 • Одржана првата работилница за креирање на локалната стратегија за социјална инклузија на млади и жени
 • Дневен ред на 30-та седница на Советот на Општина Пехчево
 • Започна одбележувањето на трасата за реконструкција на осум улици во Пехчево
 • Набавка на сцена за фестивалски туризам
 • Започна приклучувањето на електричната мрежа на индивидуалните викенд куќи во Туристичката населба Равна река
 • Дваесет и девета Седница на Советот на општина Пехчево
 • Презентирани резултатите од буџетскиот форумски процес во општина Пехчево
 • Во Пехчево ќе се изработува стратегија за млади и жени
 • Покана за шеста сесија од Буџетскиот форум на заедницата во Општина Пехчево
 • Љубителите на убавиот пишан збор уживаа во промоцијата на книгите „На заминување“ и „Приказни од една младост“ од Ленче Китанова
 • 2017 ќе биде година на капитални инвестиции во општина Пехчево

Вести

Со подароци од книга и цвет на верните читатели од Пехчево одбележан Светскиот ден на книгата и авторското право 23 Април

Со подароци од книга и цвет на верните читатели, пехчевската библиотека „Кочо Рацин“ го одбележа Светскиот ден на книгата и авторското право, 23 Април. Во рамките на одбележувањето беа доделени награди и на соработниците и на учениците кои... Повеќе

Општина Пехчево © 2013 - Сите права се задржани.

Изработил Сашко Павловски